Balatonfűzfői elérhetőségeink

8175 Balatonfűzfő, Árpád u.5

mobil: +3620/499-5670
mobil: +3620/499-5680
mobil: +3620/499-5640
mobil: +3620/499-5632
e-mail: zenit8kft@gmail.com

Nyitvatartás:
H-P: 7:00 – 16:00
(Árukiadás-Áruátvétel: 7:00 – 15:45)

Szombat: 7:00 – 12:00
(Árukiadás-Áruátvétel: 7:00 – 11:45)

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

A VELUX csoport már több, mint 75 éve teremt kellemesebb lakókörnyezetet a világ minden részén, napfénnyel és friss levegővel. A VELUX márka már több, mint 30 éve van jelen Magyarországon, hogy napról-napra csúcsminőségű tetőtéri ablakokat gyártson. A termékszállítás gyors és pontos, akár 2 napon belül biztosított.

Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

Országos szervizszolgálata is a VELUX termékek választása mellett szól. Jól ismert, magastetős tetőtéri ablak és árnyékoló kínálata mellett, alacsony hajlásszögű és lapostetős megoldások is elérhetőek kínálatában.

VELUX tetőtéri ablakok

A minőségi VELUX tetőtéri ablakok széles méret- és típusválasztékban állnak rendelkezésre.

VELUX Standard tetőablakok

A Standard választékban megfizethető ablakokat talál, anélkül, hogy mindez a minőség rovására menne. Szabadon választhat felső vagy alsó kilincses, fa (GZL és GZL B) vagy felületi karbantartást nem igénylő, műanyag bevonatos tetőablakokból (GLU és GLU B). Innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel, zárt állapotú szellőztetési lehetőséggel és speciális huzatvédelemmel készülnek.

VELUX Standard Plus tetőtéri ablakok

A Standard ablakok előnyein felül a kedvező árfekvésű Standard Plus tetőtéri ablakok jövőbiztos 3-rétegű üvegezéssel és kiváló hőátbocsátási tényezővel (Uw=1,1 W/m2K) rendelkeznek. A fűtési időszakban energiamegtakarításra tehet szert és az üveg még a külső zajokat is jobban mérsékli. Esztétikus, időtálló, színtelen lakkozású fenyő (GLL) valamint  fehér, karbantartás nem igénylő poliuretán bevonatos (GLU), alsó vagy felső kilincses változatban is kapható.

VELUX Premium tetőtéri ablakok

A VELUX Premium tetőtéri ablakok választéka minden igényt lefed, amit elképzelt.  Intelligens és innovatív megoldásaikkal kényelmes otthonná válik tetőtéri lakása, ahol sokáig élvezheti a komfort nyújtotta élményt. Ebben a választékban a billenő ablakok mellett a felfelé nyíló panorámaablakok, intelligens távezérlésű tetőtéri ablakok, vagy akár tetőerkély, tetőterasz megoldások közül is választhat.

VELUX burkolókeretek, beépítőtermékek tetőtéri ablak beépítéséhez

Tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges. Az összes VELUX burkolókeret úgy készül, hogy pontosan illeszkedjen az ablakra, és a beépítését gyorssá, egyszerűvé tegye, valamint bármely ablakméret és tetőfedő anyag esetén tökéletesen megbízható legyen a beépítés. A tetőtéri ablakok kombinációit szintén könnyű beépíteni rugalmas kombi burkolókeret-rendszer segítségével.

Hőszigetelő keret és alátétfólia (BDX)

Menjen biztosra a BDX hőszigetelő kerettel és alátétfóliával, mely a hőszigetelő és vízzáró csatlakozás kulcsa. A csomag mindent tartalmaz, ami a biztonságos ablakbeépítéshez szükséges: hőszigetelő keretet, alátétfóliát és vízelvezető csatornát.

Párazáró fólia (BBX)

Párafékező fólia, mely az ablak méretére készül a tökéletes a pára- és légzárás érdekében.

Beépítő készlet -5%

A beépített szerkezet évtizedeken keresztül hőhídmentes marad, és ablakai tökéletesen vízzáróak lesznek, ha szimpla burkolókeret helyett VELUX beépítő készletet választ. Nem csak a fűtési/hűtési költségeken fog spórolni, hanem már a vásárláskor is. A készlet ugyanis 4 beépítőterméket tartalmaz, és 5% árelőnnyel kapható (a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest).

VELUX árnyékolók tetőtéri ablakokra

A napfény, amely mindenki számára elérhető, a tetőteret tágassá varázsolja. A lakóhelyiségek használata során azonban a fényt szabályozni szükséges, mindig a változó külső feltételeknek megfelelően. A VELUX árnyékolókat és redőnyöket minőségi tesztelések során kíméletlenül próbára teszik, ezzel garantálva a csúcsminőséget. Óriási választékban kaphatóak és az otthon trendi kiegészítőivé válhatnak. Pick&Click® rendszerrel a belső VELUX árnyékolók percek alatt felszerelhetőek.

Külső hővédő roló

 • A VELUX külső hővédő roló megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék az ablak üvegfelületét és felmelegítenék a szobát
 • Ezáltal a szoba akár 5 fokkal hűvösebb maradhat
 • A roló áttetsző, így a kilátásban sem akadályoz
 • Bármely VELUX tetőtéri ablakra felilleszthető

Redőny

 • Teljes sötétség biztosítása a pihenéshez
 • Csökkenti a kívülről érkező zajhatásokat
 • Télen hőszigetel, nyáron véd a meleg ellen
 • Esztétikus, diszkrét látványt nyújt

Fényzáró roló

 • 99,9% fényzárás
 • OEKO-TEX minősítés, a rolók anyaga károsanyag-mentes
 • 42 szín és minta érhető el
 • Bármilyen pozícióban megállítható

Szúnyogháló

 • A nyári hónapokban szeretnénk annyi friss levegőt a lakásba juttatni, amennyit lehetséges, illetve élvezni a kinti hangulatot, és nyugodtan aludni nyitott tetőablak mellett is.
 • De a langyos nyári esték rengeteg hívatlan vendéget is vonzanak: rovarokat.
 • A VELUX szúnyogháló hatékony rovarvédelmet kínál, mellyel élvezheti a VELUX tetőtéri ablakok minden előnyét – egész évben.

Komfortcsomagok

 • A két árnyékolót tartalmazó VELUX komfortcsomagok egyszerre nyújtanak megoldást a hővédelemre és árnyékolásra és vásárlásukkal 10% árelőnyre is szert tehet.

VELUX fénycsatornák

Általában a ház belsejében fekvő, zárt és sötét, másodlagos funkciót betöltő helyiségeknek az ideális megvilágítására kevesebb figyelmet fordítunk. A VELUX fénycsatornával napfényt lehet varázsolni ezekbe a terekbe gyorsan és egyszerűen.

A fénycsatorna működése rendkívül egyszerű. A fény a tetőbe épített fix tetősíkablakon keresztül bejut a fénycsatornába, majd az ún. reflexiós (fényvisszaverő) bevonattal ellátott rugalmas vagy merev cső faláról visszaverődve a mennyezeten elhelyezett búrán keresztül áramlik szét a helyiségbe.

A fénycsatorna a manapság divatos, kishajlású tetővel épített családi házak elengedhetetlen kelléke. Minden olyan, a homlokzattal nem határos helyiségben alkalmazható, amely a tetővel közvetlenül nem érintkezik.

Kb. 6 m2 területű helyiség bevilágítására alkalmas

Több fényt biztosít, mint egy elektromos izzó

Napközben nincs szükség elektromos fényforrásra, így energia takarítható meg és kíméli környezetét

Harmonikusan illeszkedik a tetőbe, mert megjelenése a tetőtéri ablakokéhoz hasonló

Egyszerűen és gyorsan beépíthető, burkolókerettel egybeépítve szállítjuk

VELUX lapostetős felülvilágítók

A VELUX lapostetőbe építhető bevilágítási és szellőztetési megoldások a homlokzati ablakok hiányosságait pótolják, hiszen a helyiségnek a homlokzathoz képest mélyebben fekvő részét is megfelelően megvilágítják, illetve kiegyenlített fényviszonyokat teremtenek a tér minden pontján.

További előnyük, hogy olyan helyzetekben is alkalmazhatók, amikor egy homlokzati ablak nem, a homlokzattal egyáltalán nem határos helyiségek ideális tartozékai.

A nyitható VELUX felülvilágítók a fény bebocsátásán túl az épület szellőztetésében is kulcsszerepet játszhatnak és ideálisak azoknak, akik a négy fal között is természetes fényre vágynak.

További VELUX termékekre kíváncsi?